Meidän katsastus

Muster ei ainoastaan nopeuta katsastuksen läpivientiä, vaan siinä on mukana myös ajanvaraus, kassa- ja laskutusjärjestelmä.

Ennen asiakasta kehotettiin ohjaamaan auto katsastuksen jälkeen ulos — Nyt dokumentit voidaan antaa asiakkaalle heti.

Jarno Viinikainen, Katsastusalan yrittäjä, Meidän Katsastus Oy

Autokatsastukset nopeutuvat tabletin avulla

Pinjan kehittämä Muster-katsastusjärjestelmä nopeuttaa autojen katsastusprosessia huomattavasti. Tarkastustulokset syötetään suoraan tablettitietokoneelle ja asiakkaalle voidaan tulostaa päätös heti mukaan. Muster ei ainoastaan nopeuta katsastuksen läpivientiä, vaan siinä on mukana myös ajanvaraus, kassa- ja laskutusjärjestelmä. Järjestelmä on jo otettu käyttöön yli sadalla katsastusasemalla Suomessa. Käyttäjäkokemukset ovat olleet erittäin positiivisia.

– Paperilla raportointi ja varmuuskopiointi jäivät toimistotyöstä pois, koska raportit menevät suoraan tilitoimistolle ja Muster tekee varmuuskopiot automaattisesti. Myös katsastuslinjaa on saatu nopeutettua. Ennen asiakasta kehotettiin ohjaamaan auto katsastuksen jälkeen ulos ja tulemaan takaisin hakemaan paperit. Nyt dokumentit voidaan antaa asiakkaalle heti mukaan, koska tiedot on syötetty suoraan tablettitietokoneelle, Musterin käyttöön ottanut yrittäjä Jarno Viinikainen Meidän Katsastus Oy:stä kertoo.

Tutustu menestystarinan palveluihin

Muster by Pinja

Katsastusjärjestelmä – katsastuksien ajanvaraus, mittaustulokset, kassatoiminnot ja raportit.

IT-palvelut

IT-ulkoistuspalvelut, Microsoft 365 -palvelut, Tuotannon IT-ympäristön ylläpito.

Asiakkaidemme kokemuksia

Carspect

Yrityksen liiketoiminnan ytimessä on asiakaslähtöisyys, ja tämän arvon toteutumista tukee myös katsastusalan erikoistunut toiminnanohjausjärjestelmä Muster by Pinja.

A-Katsastus

Katsastustoimialalla on Suomessa paljon toimijoita ja Pinjan Muster-katsastusjärjestelmä on käytössä niistä valtaosassa.

Haluatko lisätietoja? Ota yhteyttä