WinLaw

Pinjan ja WinLaw:n yhteistyön tuloksena rakentui työväline oikeudellisten palveluiden kustannustehokkaaseen ja vuorovaikutteiseen toteuttamiseen.

Projektista lyhyesti

Projekti käynnistyi

Digitaalisen lakipalveluliiketoiminnan konseptointi käynnistyi vuonna 2017 esiselvityksellä ja sisältöjen määrittelyllä.

Pinja ohjelmiston tuottajaksi

Kilpailutuksen tuloksena ohjelmiston tuottajaksi valittiin Pinja, joka oli ymmärtänyt liikeidean ytimen.

Winstone-palvelu

Winstone tukee ja ohjaa hyvää hallintoa sekä riskienhallintaa yrityksen elinkaaren kaikissa vaiheissa edistäen samalla yrityksen kilpailukykyä, kansainvälistymistä, kasvua ja arvonnousua.

Kilpailutuksen tuloksena ohjelmiston tuottajaksi valittiin Pinja, jonka tarjouksesta kuvastui alan kokemus, osaaminen ja asiakastarpeen oivaltaminen. Liikeideamme ja uuden palvelun olennainen ydin ja tarve oli ymmärretty.

Marja-Liisa Järvinen, toimitusjohtaja, WinLaw

Haaste: Digitaalinen oikeudellinen palvelu

Asianajotoimisto Järvinen & Co Oy, WinLaw, on lanseerannut markkinoille digitaalisen oikeudellisen palvelun yritysten riskienhallintaan ja hyvän hallinnon prosessien tueksi. Ohjelmistopalvelun tuotti Pinja.

Ajatus lakipalvelujen digitalisoinnista syntyi yli puolitoista vuosikymmentä sitten WinLaw:n toimitusjohtajan Marja-Liisa Järvisen pohtiessa, kuinka lakipalveluita voitaisiin tuottaa yrityksille ja julkisyhteisöille perinteistä mallia tehokkaammin ja joustavammin.

Ratkaisu: Asiakastarpeen oivaltaminen ja kokemus erottui edukseen

Digitaalisen lakipalveluliiketoiminnan konseptointi käynnistyi WinLaw:lla vuonna 2017 esiselvityksellä ja sisältöjen määrittelyllä. Palvelun suunnittelu ja kehitystyö jatkui yli vuoden ajan, kunnes keväällä 2018 asianajotoimisto kilpailutti ohjelmistohankinnan.

– Kilpailutuksen tuloksena ohjelmiston tuottajaksi valittiin Pinja, jonka tarjouksesta kuvastui alan kokemus, osaaminen ja asiakastarpeen oivaltaminen. Liikeideamme ja uuden palvelun olennainen ydin ja tarve oli ymmärretty, kertoo Järvinen.

Arvokasta näkemystä asiakaskokemuksen rakentamiseen

Winstoneksi nimetyn lakipalvelun sovelluskehitys käynnistyi kesäkuussa 2018. Palvelukonseptin muuntuminen sovelluskehitykseksi ja palvelutuotteeksi tapahtui monialaisen yhteistyön tuloksena. Mukana kehitystyössä Pinjan kanssa oli lakimiesten lisäksi ohjelmistoliiketoiminnan ja palvelumuotoilun ammattilaisia.

– Projektin alussa mietin, kuinka juristi ja ohjelmoija ymmärtävät toisiaan, mutta huoleni oli turha. Oli hienoa huomata, kuinka projekti eteni positiivisella yhdessä tekemisen meiningillä. Saimme heiltä arvokasta näkemystä, kuinka muotoilla asiakkaalle helposti hahmotettavia kokonaisuuksia, toteaa WinLaw:n lakimies Sampsa Luttinen.

Ketterästi markkinoille

Tiukasta aikataulusta huolimatta Winstonen demoversio valmistui määräpäivään mennessä. Muutaman kuukauden sovelluskehityksen jälkeen uuden palvelukonseptin ensimmäinen vaihe julkaistiin lanseeraustilaisuudessa.

Yhteistyön tuloksena rakentui työväline oikeudellisten palveluiden kustannustehokkaaseen ja vuorovaikutteiseen toteuttamiseen. Winstone tukee ja ohjaa hyvää hallintoa ja riskienhallintaa yrityksen elinkaaren kaikissa vaiheissa edistäen samalla yrityksen kilpailukykyä, kansainvälistymistä, kasvua ja arvonnousua. Ketterästi alkanutta yhteistyötä ajasta ja paikasta riippumattoman lakipalvelun edelleen kehittämiseksi ja toimialan digitalisoimiseksi tullaan jatkamaan.

WinLaw pähkinänkuoressa

20+ Vuotta alalla

12 Palvelualuetta

n. 10 Työntekijää

59 000 Tilikauden tulos (2019)

686 000 Liikevaihto (2019)

Tutustu menestystarinan palveluihin

Ohjelmistokehitys ja kumppanuus

Läpinäkyvää ohjelmistokehityskumppanuutta visiosta toteutukseen.

Asiakkaidemme kokemuksia

Evondos

Suunnittelimme Pinjan kanssa Evondos® -lääkeannostelun palvelujärjestelmän, jossa lääkehoidon virheiden määrä saatiin radikaalisti pienemmäksi.

Jamix

Yhteistyö Pinjan kanssa on tuottanut Jamixille monenlaista lisäarvoa, minkä ansiosta ohjelmistot ovat loppuasiakkaille entistäkin käytettävämpiä – ja myös helpompia myydä…

Suomen Uusyrityskeskukset

Suomen Uusyrityskeskukset ry halusi käyttöönsä asiakkuudenhallintaohjelmiston, joka taipuisi joustavasti muuttuviin tarpeisiin.

Dekati

Pinja rakensi Dekati Oy:lle portaalin, joka helpottaa jälleenmyyjäverkoston hallintaa ja viestintää myyjien kanssa.

BioMediTech

Sydänsolujen videoanalyysimenetelmän tueksi tarvittavan tietokannan tekijäksi valikoitui Pinja, jolla oli kokemusta lääketieteen ohjelmistojen kehittämisestä.

Synoste

Terveydenhuoltoalan vaatimukset täyttäviä medikaalilaitteistojen ohjelmistopalveluja tarjoavia yrityksiä ei ole Suomessa kovin montaa, joten Pinjan valinta oli helppo.

Haluatko lisätietoja? Ota yhteyttä