De nionde sågverksindustridagarna kommer att hållas på Aulanko i Tavastehus 6–7.11.2024. Temat för evenemanget, ”Artificiell intelligens ger resultat”, sammanför de många sätt på vilka sektorn kan förbättra produktiviteten och hållbarheten. Jonne Heikkinen, VD för Sevendos Oy, kommer att vara gästtalare vid evenemanget. Bland utställarna finns 34 av Finlands ledande leverantörer av programvara, sågverk och automation.

Som vanligt kommer Pinja också att vara med på evenemanget!

I år kommer Pinjas workshoppar att utforska temat för evenemanget med konkreta exempel på AI i skogsindustrin och vi berättar, hur ett AI-partnerskap med oss kan stödja just din verksamhet. Pinja är en stor aktör i Finland när det gäller att utveckla AI för skogsindustrin, och vi vill vara bland de första att erbjuda våra kunder de bästa lösningarna inom området.

Vi kombinerar lång erfarenhet av skogsindustrins processer med kunskap om bästa praxis över branschgränserna. Varje år flödar genom Pinjas lösningar, som täcker hela värdekedjan från skog till vidareförädling och leverans, cirka 25 miljoner kubikmeter trä i Finland. Dessa lösningar, tillsammans med avancerad AI-teknik, hjälper våra kunder att t.ex

  • optimera produktionsprocesser,
  • förbättra kvaliteten,
  • effektivisera resursanvändningen
  • och ta ansvar för affärsverksamheten.

Kom och säg hej och diskutera med våra experter vilka AI-lösningar som kan hjälpa ditt företag. Vi lyssnar noga och är genuint intresserade av att förbättra våra kunders verksamhet och branschens praxis. Vi ses på Sågindustridagarna!