Energia-alan päätapahtuma Energiamessut järjestetään 22.–24.10.2024. Energiamessuilla on yli 30 vuoden historia, ja sen merkitys on tänä päivänä ajankohtaisempi kuin koskaan. Tapahtuma esittelee energiantuotannon ja -teknologioiden uusimmat ratkaisut, mukaan lukien investointihankkeet, laitosten käytön ja kunnossapidon, sekä energiatehokkuuden ja kestävän kehityksen ratkaisut teollisuudelle ja kiinteistöille.

Tänä vuonna tapahtuma keskittyy erityisesti ilmastonmuutoksen hillintään, vetytalouteen ja uusiin haasteisiin energiaturvallisuuden alalla. Tapahtuman keynote-puhujana on Työ- ja elinkeinoministeriön Director General for Energy, Riku Huttunen, aiheenaan EU:n energia- ja ilmastopolitiikan uudet painotukset Suomen perspektiivistä.

Digitaalisten ratkaisujen voimalla kohti vastuullisempaa liiketoimintaa

Esittelemme osastolla A821 edistyksellisiä digitaalisia ratkaisuja ja teknologioita, jotka tukevat vastuullisuutta, kestävyyttä ja toimintojen optimointia. Tarjoamme ratkaisuja muun muassa energialaitosten kunnossapitoon, polttoaineen toimitusketjun hallintaan ja tiedolla johtamiseen:

  • Novi by Pinja optimoi älykkäästi kunnossapitotoimintoja ja tukee ennakoivaa kunnossapitoa varmistaen laitoksen toimivuuden.
  • Once by Pinja puolestaan integroi polttoaineen toimitusketjun ja operatiivisen hallinnan saumattomasti, ja tarjoaa laajat raportointimahdollisuudet esimerkiksi RED III -direktiivin vaatimusten täyttämiseksi.
  • Tiedolla johtamisen palveluissamme hyödynnämme tekoälyä ja koneoppimista päätöksenteon tueksi. Tekoäly mahdollistaa tiedon syvällisen analyysin, mikä auttaa optimoimaan päivittäistä toimintaa mahdollistaen esimerkiksi kustannussäästöjä, resurssien järkevämmän käytön sekä täsmällisemmän päätöksenteon.

Tervetuloa tutustumaan ratkaisuihimme ja viemään liiketoimintasi kohti entistä kestävämpää ja älykkäämpää tulevaisuutta!


Rekisteröidy tapahtumaan tästä