Dan Ahlstedt

Dan Ahlstedt tuo mukanaan kansainvälistä kokemusta muunmuassa ohjelmistoliiketoiminnan johtamisesta.

Pinjan hallitukseen on kutsuttu mukaan KTM Dan Ahlstedt. Hän tuo mukanaan yritykseen kansainvälistä kokemusta ohjelmistoliiketoiminnan johtamisesta, strategisesta suunnittelusta, asiakaskeskeisyyden kehittämisestä sekä myynnin johtamisesta.

Danilla on pitkä kokemus sekä SAPin että Techdatan kansainvälisistä tehtävistä. Dan on toiminut SAP Finlandin toimitusjohtajana, Pohjoismaiden ja Baltian Operatiivisena johtajana (COO) sekä EMEA-alueella Vice Presidentin tehtävissä. TechDatan palveluksessa Dan toimi Suomen, Baltian ja Venäjän toimitusjohtajana, liiketoimintajohtajana USA:ssa sekä Euroopan trading-yhtiön toimitusjohtajana Sveitsissä.

Pinjan hallituksessa on yhteensä kuusi jäsentä. Hallituksen puheenjohtajana jatkaa MB Rahastojen toimitusjohtaja Juha Tukiainen. Muut hallituksen jäsenet ovat MB Rahastojen Aapo Eskelinen, TEVO LOKOMOn toimitusjohtaja Jari Salo, Vice President Tuomo Pyykkönen Oraclelta ja Senior Advisor Timo Akselin.

Lisätietoja yhtiön hallituksen toiminnasta antaa hallituksen puheenjohtaja Juha Tukiainen.

Juha Tukiainen
Hallituksen puheenjohtaja
+358 9 1310 1313
juha.tukiainen@mb.fi

Lue lisää

Merja Rantalasta Pinjan talousjohtaja
Pinjan hallitukseen osaamista kansainvälisestä liiketoiminnasta
Veli-Matti Nurmisesta Pinjan uusi toimitusjohtaja – yhtiö vahvistaa osaamistaan teollisuuden digitalisaation palveluissa