Osallistu teollisuuden suurtapahtumaan Alihankintamessuilla 2024! Tämä kansainvälinen messutapahtuma kokoaa yhteen metallin, elektroniikan, muovin ja kumin huipputoimijat sekä teollisuuden ICT-ratkaisut ja alan suunnittelun ja konsultoinnin osaajat. Kolmen päivän aikana pääset näkemään ja kokemaan ainutlaatuisen katsauksen teollisuuden uusimpiin innovaatioihin ja tulevaisuuden trendeihin. Tapahtuma vetää puoleensa huikeat 17 000 kävijää ja yli 1000 näytteilleasettajaa – liity mukaan ja varmista paikkasi teollisuuden tulevaisuuden ytimessä!

Alihankinta-tapahtuman teema vuonna 2024 on Tekoälyllä tuottavuutta. Pinja osallistuu tapahtumaan B-hallin osastolla B701, jossa kerromme, miten hyödynnät tekoälyn ja koneoppimisen ratkaisuja nyt ja tulevaisuudessa. Tule kuulemaan, miten uudet teknologiat parantavat tuotantoa ja miten kehität kunnossapitoa.   

Keskusteluaiheet pinjalaisten kanssa voivat olla esimerkiksi seuraavanlaisia:

  • Miten otat tekoälyn käyttöön tuotannon suunnittelussa?
  • Laadukkaan datan käyttö tekoälyn käyttöönotossa ja ennusteiden rakentamisessa
  • Integraatioiden nopea toteutus reaaliaikaisen tiedon kulun tehostamisessa
  • Ohjelmistokehitys- ja tietoturvaratkaisut tuotannossa 
  • Kuinka tehostat tuotannon häiriö- ja muutostilanteiden hallintaa ja läpinäkyvyyttä?
  • Miten dataohjautuva kunnossapito parantaa tuotantolaitteiden käytettävyyttä ja vähentää käyttökatkoksia? 

Pinjan tekoälyasiantuntija Luukas Kuusrainen esiintyy AI- stagella tiistaina 1.10. Kello 11.00-11.20 aiheella “Käytännön toteutuksia tekoälyn hyödyntämisestä valmistavassa teollisuudessa”. Voit jatkaa keskustelua esityksen teemasta messuosastollamme B701

Sovella tekoälyä menestyksekkäästi päätöksenteon tukena, lisää automaatiota arjen työhön ja ota tehot irti nykyisistä ratkaisuista. Tervetuloa tutustumaan teollisuuden tekoälyratkaisuihimme ja keskustelemaan erilaisista tekoälyratkaisuista asiantuntijoidemme kanssa paikan päällä. 

Haluatko varata tapaamisen ennakkoon asiantuntijan kanssa? Jätä yhteystietosi Tekoäly-palvelusivuston  kautta, niin asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä. 

Rekisteröidy Alihankinta-messuille täältä. Nähdäänkö messuilla?