Ilkka Tapola on nimitetty Pinjan talousjohtajaksi 1.10.2022 alkaen. Hän siirtyy Pinjalle KONEen palveluksesta, jossa hän toimi Suomen ja Baltian toimintojen talousjohtajan tehtävässä.

Tapola vahvistaa kansainvälistyvän Pinjan johtoa lokakuusta 2022 alkaen. Tapolalla on vahva kokemus kansainvälisen liiketoiminnan taloushallinnon johtotehtävistä. Hänellä on globaalissa pörssiyhtiössä keräämänsä kokemuksen myötä osaamista strategian kehityksestä ja toimeenpanosta. Tapolalla on myös näkemystä digitaalisten ratkaisujen mahdollisuuksista liiketoiminnan kasvussa ja kehittämisessä.

“Asiakkaidemme tuottavuutta ja liiketoiminnan vastuullisuutta edistävillä ratkaisuilla on kova kysyntä maailmanlaajuisesti. Tähtäämme pohjoismaissa jo merkittävän aseman saavuttaneiden ohjelmistotuotteidemme myötä liiketoimintamme laajempaan kansainvälistämiseen. Olemme tyytyväisiä saadessamme mukaan Ilkan, jolla on taloushallinnon johtamisen lisäksi vahvaa näkemystä kansainvälisen asiakaskuntamme liiketoiminnasta”, kertoo Pinjan toimitusjohtaja Veli-Matti Nurminen.

Ilkka Tapola on viime vuosien aikana toiminut KONEen Suomen ja Baltian toimintojen talousjohtajan tehtävässä. Tapola on aiemmin toiminut yhtiön palveluksessa eri tehtävissä Suomessa ja Lähi-idässä. Tapola aloittaa Pinjan talousjohtajana 1.10.2022, raportoi tehtävässään toimitusjohtajalle ja tulee mukaan Pinjan johtoryhmään.

Kuva: Studio Tomi Parkkonen

Lisätietoja:
Veli-Matti Nurminen
CEO Pinja Group Oy
veli-matti.nurminen@pinja.com
+358 50 385 9911