Pinja ja Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri ovat solmineet neljän vuoden mittaisen sopimuskokonaisuuden tiedolla johtamisen asiantuntijapalveluista. Sopimuksen arvo on noin 13 miljoonaa euroa. Sen myötä Pinjan kumppanuus HUSin kanssa syvenee. 

– Tiedolla johtaminen tuottaa parempia ja nopeampia päätöksiä sekä hyötyjä käytännön tasolla. Sen avulla sote-maailmassa tehostetaan esimerkiksi leikkaussalien käyttöastetta, edesautetaan nopeampaa hoitoon pääsyä ja sujuvoitetaan monia arjen asioita, Pinjan toimitusjohtaja Veli-Matti Nurminen kertoo.

Tehdyn sopimuskokonaisuuden piirissä ovat tiedolla johtamisen projektipäällikköpalvelut, ratkaisuarkkitehti- ja integraatioasiantuntijapalvelut sekä raportoinnin asiantuntijapalvelut.  Sopimus HUSin ja Pinjan välillä on allekirjoitettu 11.4.2022. Sen myötä Pinja vauhdittaa asiantuntijoiden palkkaamista yhtiön useaan eri toimipisteeseen.

– Datan hyödyntäminen tehokkaasti on sote-alalla avainasemassa. Olemme erittäin iloisia, että vuonna 2020 alkanut kumppanuutemme HUSin kanssa kehittyy pitkäjänteisellä sopimuksella ja saamme olla merkittävässä roolissa tärkeiden palveluiden digitalisoinnissa”, Nurminen summaa.

Lisätietoja:
Veli-Matti Nurminen
CEO Pinja Group Oy
veli-matti.nurminen@pinja.com
+358 50 385 9911