Tuotepäällikkö Tuomas Lassila tietää TeamDriven yrityksille tuomista eduista
Tuotepäällikkö Tuomas Lassila tietää TeamDriven yrityksille tuomista eduista

Suomalainen TeamDrive on tietoturvaltaan ylivertainen

Kansainvälisten pilvipalvelujen tietoturva puhuttaa koko ajan enemmän. Yritykset toimivat globaalisti ja tarve tiedon jakamiselle on jatkuva. Miten voi varmistaa, etteivät yrityksen luottamukselliset tiedot päädy vääriin käsiin pilvipalvelun kautta?

– Suomalainen TeamDrive on tietoturvaltaan ylivertainen muihin markkinoilla oleviin vaihtoehtoihin verrattuna, tuotepäällikkö Tuomas Lassila Pinjalta sanoo.

 Ai miten niin?

– No siten, että TeamDrive perustuu uniikkiin salausmenetelmään, jossa palvelun tarjoajalla ei ole mitään pääsyä tallennettuihin tietoihin. Data salataan jo käyttäjän omalla laitteella ja salausavaimet ovat täysin käyttäjän omassa hallinnassa. Muilla – suomalaisillakin – palveluilla salausavaimet tallennetaan pilveen, jolloin tietoturvariskiä ei voida välttää.

TeamDrive-palvelun käyttäjien tiedostot ovat varmuuskopioituja fyysisesti Suomessa sijaitseville palvelimille. Lisäksi palvelun käyttöliittymä ja tukipalvelu ovat suomenkieliset.

Kaikkein vaativimpiinkin tarpeisiin

Jos yrityksen pitää jakaa esimerkiksi tuotekehitystietoa kansainvälisen verkoston kesken, sopimusasiakirjoja tai muuta ehdottoman luottamuksellista tietoa, ei tietoturvasta ole varaa tinkiä milliäkään. TeamDrive vastaa tiukimpiinkin vaatimuksiin ja soveltuu toimialalle kuin toimialalle.

– TeamDriven käyttäjinä on muun muassa yrityksiä, jotka käsittelevät erityisen arkaluontoista tietoa, esimerkiksi terveydenhuollon potilastietoja.

Lisätietoja

Tuomas Lassila
+358 10 347 2746
tuomas.lassila@pinja.com

Lue lisää

Tutustu TeamDriveen