Verkkokaupparatkaisut

Kasvua tavoittelevan verkkokaupan räätälöidyt ratkaisut

Lataa opas: 10 asiaa, joihin verkkokauppiaan tulee kiinnittää huomiota vuonna 2022

Magento 2 on kasvua tavoittelevan verkkokaupan alustaratkaisu

Toteutamme räätälöityjä monikanavaisia verkkokaupparatkaisuja B2B- ja B2C-asiakkaille joihin hyödynnämme vahvoja, skaalautuvia, laajennettavia, tulevaisuuden kestäviä ratkaisuja. Kaikkia ratkaisuja yhdistää niiden räätälöitävyys, skaalautuvuus sekä helppo hallittavuus.

Pinjan verkkokaupparatkaisut sopii niin keskisuurille kuin suurille verkkokaupoille, mutta erityisesti kasvua tavoittelevat verkkokaupat hyötyvät Pinjan kumppanuudesta eniten. Valitse luotettavuus ja integroitavuus toiminnanohjausjärjestelmiin, tuotetiedon hallintaan sekä kassa-järjestelmiin. Nämä antavat verkkokaupalle vahvan pohjan kasvaa kansainvälisiin mittasuhteisiin. Tuotteiden ja tilauksien määrien kasvaessa myös tuotehallinnan, varastonhallinnan ja prosessien automatisointi säästää selvää aikaa ja rahaa.

Blogi: Magento 2 – hyödyt ja ominaisuudet

3 syytä valita Pinjan verkkokaupparatkaisu:

Täydellinen ratkaisu, kun haluat verkkokaupaltasi joustavuutta ja kykyä mukautua alati muuttuvaan kuluttajakäyttäytymiseen tai btob-liiketoiminnan erityistarpeisiin

Maailman johtavat järjestelmäratkaisut tuovat turvaa, avoimuutta ja joustavuutta myös kehityskumppanin valintaan

Skaalautuvuus valmiiden ominaisuuksien ja kehitysmahdollisuuksien myötä takaavat tulevaisuuden kestävän ratkaisun

Miksi Pinja Magento 2 -verkkokaupan toimittajaksi?

Meillä on Magento integraatioiden erityisosaamista

Pinja on toimittanut räätälöityjä verkkokaupparatkaisuja vuodesta 1997 alkaen. Erityinen vahvuutemme on kokemus vaativien integraatioiden tekemisestä. Integraatioita toteutamme mm. toiminnanohjausjärjestelmiin, tuoteinformaation hallintajärjestelmiin, maksupäätteisiin ja maksun välittäjiin. Integraatioiden avulla verkkokaupan käytöstä saadaan ketterämpää ja automatisoidumpaa.

Vahvan monikanavaisen kaupankäynnin osaamisemme lisäksi saat käyttöösi kokeneen ja sitoutuneen kehittäjätiimin, joka toteuttaa toimivan verkkokaupparatkaisun kiidättäen liiketoimintasi uusiin korkeuksiin.

Ymmärrämme, miten ylivoimainen asiakaskokemus verkkokaupassa syntyy

Meillä on käytännön kokemusta verkkokauppojen suunnittelusta ja kehittämisestä niin B2C- kuin B2B -bisneksessä. Verkkokaupan palvelumuotoilu ja digitaaliset ostopolut ovat meillä olennainen osa käyttöliittymäsuunnittelua. Olemme tukenasi sivuston jatkuvassa kehittämisessä sekä laadukkaasti toteutetussa hakukoneoptimoinnissa.

Järjestelmät itsessään tarjoaa laajan kokonaisuuden valmiita toiminnallisuuksia, joita voimme vielä rikastaa Pinjan kehittämällä lisäosien valikoimalla. Jos verkkokauppasi tarve kuitenkin vaatii sellaista toiminnallisuutta, jota ei valikoimastamme vielä löydy, teemme sen sinulle räätälöidysti.

Kovimmat asiantuntijat ja monikanavaisen kaupan osaaminen

Adobe/Magento -verkkokaupparatkaisun tunnemme kuin omat taskumme ja meillä on vankkaa kokemusta erityisesti haastavista B2B/B2C verkkokauppa-toimitusten tekemisestä. Asiakkaidemme mukaan muista verkkokauppatoimittajista meidät erottaa taitomme rakentaa asiakkaalle aidosti liiketoimintaa tehostava verkkokauppakokonaisuus, joka ei koostu vain erilaisten lisäominaisuuksien asentamisesta.

Lisäksi meillä on pitkä kokemus kaupan-alan järjestelmien suunnittelusta ja toimittamisesta, sillä digitaalisen kaupan palvelutarjoomastamme löytyy myös PIM-ratkaisu (Production Information Management) monikanavaisen tuotetiedon hallintaan.

Verkkokaupan hankinnassa pääset helposti liikkeelle Pinjan esiselvityksellä

Verkkokauppaprojektien esiselvitys- tai määrittelyprojektissa puhumme myös verkkokaupan asiakaskokemuksen kehittämisestä, joka sisältää niin asiakaspalvelun kuin digitaalisten palveluiden arvioinnin.

Esiselvityksessä yhteinen tehtävämme on tunnistaa sekä yrityksen että loppuasiakkaan tarpeet ja löytää ratkaisut niihin. Tämän vuoksi selvitykseen osallistetaan henkilöitä asiakkaan organisaation eri osa-alueilta, kuten logistiikasta, asiakaspalvelusta, IT-palveluista jne. Myös loppuasiakas tai palvelun käyttäjä otetaan usein prosessiin mukaan.

Esiselvitys toteutetaan työpajoissa selvittämällä asiakkaan liiketoiminnan keskeiset prosessit, nykyiset järjestelmäkokonaisuudet, toiminnallisuudet, haasteet ja tulevaisuuden kehitystarpeet.

Kysy lisää esiselvityksestämme!

Esiselvityksemme sisältää:

Kaupan nykytilan ja tavoitteiden määrittely

  • Kaupan perustiedot ja nykytila
  • Nykyjärjestelmät ja integraatiot – edut ja haasteet
  • Asiakkaan perusprosessit ja toiminnot
  • Markkinointi, hakukoneet ja sisällönhallinta
  • Analytiikka ja raportointitarpeet
  • Tulevaisuuden kehitystavoitteet

Dokumentointi

  • Esiselvityksen perusteella Pinja muotoilee ehdotuksen tulevan ratkaisun tärkeimmistä vaatimuksista ja järjestelmäkokonaisuudesta
  • Raportti on asiakkaan vapaasti käytettävissä

Ratkaisuehdotus ja jatkotoimet

  • Asiakkaalle ehdotus toimii ajatusten herättäjänä ja hyvänä pohjana ratkaisun realistiselle työmääräarviolle

Asiakkaidemme kokemuksia Magento 2 -verkkokaupparatkaisusta

Veikon Kone

Kauppiasvetoinen Veikon Kone on myymäläverkostoltaan Suomen laajin kodinkoneketju. Yhteistyössä Pinjan kanssa Veikon Kone on onnistunut parantamaan myyntiään ja kannattavuuttaan.

Minimani

Minimani nosti verkkokaupan strategisesti keskeiseksi liiketoiminta-alueeksi ja valitsi ICT-palveluistaan ja integraatioalustapalvelustaan tutun Pinjan luotsaamaan verkkokauppansa uuteen kasvuun.

Urjalan Makeistukku

Pinjan yhdistellyn verkkokaupparatkaisun avulla Urjalan Makeistukulla on taas tilaa kasvaa vapaammin.

Rajala Pro Shop

Pinja on toteuttanut Rajalan verkkokaupat, sekä mahdollistanut heille sujuvan tilaustenkäsittelyn ja varastonhallinnan.

Punanaamio

Punanaamion uudisti yhteistyössä Pinjan kanssa version niin verkkokaupan visuaalisen ilmeen kuin alustan kohdalla parantaakseen sivuston käytettävyyttä entisestään.

HalpaHalli

Verkkokaupan teknisen toteutuksen lisäksi Pinja on toteuttanut myös HalpaHallin verkkokaupan ulkoasun suunnittelun yrityksen brändiin sopivaksi.

Haluatko jutella asiasta lisää? Täytä lomake niin otamme yhteyttä!