Magento 2 -verkkokaupat

Magento 2 on kasvua tavoittelevan verkkokaupan alustaratkaisu

Lataa opas: 10 asiaa, joihin verkkokauppiaan tulee kiinnittää huomiota vuonna 2022

Magento 2 on kasvua tavoittelevan verkkokaupan alustaratkaisu

Magento 2 -verkkokaupan avoin lähdekoodi, räätälöitävyys, skaalautuvuus sekä helppo hallittavuus tekee siitä yhden suosituimmista verkkokauppa-alustoista Suomessa ja maailmalla.

Magento 2 sopii niin keskisuurille kuin suurille verkkokaupoille, mutta erityisesti kasvua tavoittelevat verkkokaupat hyötyvät Magentosta eniten. Magenton luotettavuus ja integroitavuus toiminnanohjausjärjestelmiin, tuotetiedon hallintaan sekä kassa-järjestelmiin antavat verkkokaupalle vahvan pohjan kasvaa kansainvälisiin mittasuhteisiin. Tuotteiden ja tilauksien määrien kasvaessa myös tuotehallinnan, varastonhallinnan ja prosessien automatisointi säästää selvää aikaa ja rahaa.

Blogi: Magento 2 – hyödyt ja ominaisuudet

3 syytä valita Magento 2:

Täydellinen ratkaisu, kun haluat verkkokaupaltasi joustavuutta ja kykyä mukautua alati muuttuvaan kuluttajakäyttäytymiseen tai btob-liiketoiminnan erityistarpeisiin

Avoin lähdekoodi, joka tuo joustavuutta myös kehityskumppanin valintaan

Skaalautuvuus valmiiden ominaisuuksien ja kehitysmahdollisuuksien myötä

Miksi Pinja Magento 2 -verkkokaupan toimittajaksi?

Meillä on Magento 2 -integraatioiden erityisosaamista

Pinja on toimittanut Magento 2 -alustalle verkkokaupparatkaisuja vuodesta 2015 alkaen. Erityinen vahvuutemme on kokemus vaativien Magento 2 -integraatioiden tekemisestä. Integraatioita toteutamme mm. toiminnanohjausjärjestelmiin, tuoteinformaation hallintajärjestelmiin, maksupäätteisiin ja maksun välittäjiin. Integraatioiden avulla Magenton käytöstä saadaan ketterämpää ja automatisoidumpaa.

Vahvan Magento-osaamisemme lisäksi saat käyttöösi kokeneen ja sitoutuneen kehittäjätiimin, joka toteuttaa toimivan verkkokaupparatkaisun kiidättäen liiketoimintasi uusiin korkeuksiin.

Ymmärrämme, miten ylivoimainen asiakaskokemus verkkokaupassa syntyy

Meillä on käytännön kokemusta verkkokauppojen suunnittelusta ja kehittämisestä niin BtoC- kuin BtoB -bisneksessä. Verkkokaupan palvelumuotoilu ja digitaaliset ostopolut ovat meillä olennainen osa käyttöliittymäsuunnittelua. Olemme tukenasi sivuston jatkuvassa kehittämisessä sekä laadukkaasti toteutetussa hakukoneoptimoinnissa.

Magento 2 itsessään tarjoaa laajan kokonaisuuden valmiita toiminnallisuuksia, joita voimme vielä rikastaa Pinjan kehittämällä lisäosien valikoimalla.  Jos verkkokauppasi tarve kuitenkin vaatii sellaista toiminnallisuutta, jota ei valikoimastamme vielä löydy, teemme sen sinulle räätälöidysti.

Kovimmat Magento 2 asiantuntijat ja kaupan alan asiantuntijuus

Magento 2 -verkkokaupparatkaisun tunnemme kuin omat taskumme ja meillä on vankkaa kokemusta erityisesti haastavista Magento 2 -toimitusten tekemisestä. Asiakkaidemme mukaan muista verkkokauppatoimittajista meidät erottaa taitomme rakentaa asiakkaalle aidosti liiketoimintaa tehostava verkkokauppakokonaisuus, joka ei koostu vain erilaisten lisäominaisuuksien asentamisesta.

Toinen etumme on pitkä kokemuksemme kaupan-alan järjestelmien suunnittelusta ja käytöstä, sillä olemme myös luoneet verkkokaupalle suunnatun toiminnaohjausjärjestelmän, Digital Commerce ERP by Pinjan. Lisäksi digitaalisen kaupan palvelutarjoomastamme löytyy PIM-ratkaisu (Production Information Management) monikanavaisen tuotetiedon hallintaan.

Magento 2 -verkkokaupan hankinnassa pääset helposti liikkeelle Pinjan esiselvityksellä

Verkkokauppaprojektien esiselvitys- tai määrittelyprojektissa puhumme myös verkkokaupan asiakaskokemuksen kehittämisestä, joka sisältää niin asiakaspalvelun kuin digitaalisten palveluiden arvioinnin.

Esiselvityksessä yhteinen tehtävämme on tunnistaa sekä yrityksen että loppuasiakkaan tarpeet ja löytää ratkaisut niihin. Tämän vuoksi selvitykseen osallistetaan henkilöitä asiakkaan organisaation eri osa-alueilta, kuten logistiikasta, asiakaspalvelusta, IT-palveluista jne. Myös loppuasiakas tai palvelun käyttäjä otetaan usein prosessiin mukaan.

Esiselvitys toteutetaan työpajoissa selvittämällä asiakkaan liiketoiminnan keskeiset prosessit, nykyiset järjestelmäkokonaisuudet, toiminnallisuudet, haasteet ja tulevaisuuden kehitystarpeet.

Kysy lisää esiselvityksestämme!

Magento 2 logo

Esiselvityksemme sisältää:

Kaupan nykytilan ja tavoitteiden määrittely

  • Kaupan perustiedot ja nykytila
  • Nykyjärjestelmät ja integraatiot – edut ja haasteet
  • Asiakkaan perusprosessit ja toiminnot
  • Markkinointi, hakukoneet ja sisällönhallinta
  • Analytiikka ja raportointitarpeet
  • Tulevaisuuden kehitystavoitteet

Dokumentointi

  • Esiselvityksen perusteella Pinja muotoilee ehdotuksen tulevan ratkaisun tärkeimmistä vaatimuksista ja järjestelmäkokonaisuudesta
  • Raportti on asiakkaan vapaasti käytettävissä

Ratkaisuehdotus ja jatkotoimet

  • Asiakkaalle ehdotus toimii ajatusten herättäjänä ja hyvänä pohjana ratkaisun realistiselle työmääräarviolle

Magento 1 version päivitys

Magento version 1 virallinen tuki on päättynyt kesäkuussa 2020. Tuen päättymisen jälkeen Magento 1 version tietoturvan taso ja luotettavuus on laskenut merkittävästi ja verkkokauppiaan on syytä päivittää ratkaisu Magento 2 -versioon.

Magento 2 tuo mukanaan monia merkittäviä parannuksia kaupan hallintaan, nopeuteen, hakukoneoptimointiin ja käytettävyyteen, joten päivittäminen tulee nopeuttamaan sekä verkkokauppaa että prosesseja ja sitä kautta parantamaan liiketoimintaasi. Pinjalla on jo vankka kokemus Magento 1 kauppojen siirtämisestä Magento 2 versioon. Siirtymisen yhteydessä onkin hyvä yhdistää kaupan ulkoasu- ja kehitysmuutokset samaan projektiin. Ota yhteyttä, niin suunnittelemme yhdessä sinulle Magento 2 päivityksen joka palvelee sinua pitkään.

Keskustellaanko Magento 1:n päivityksestä lisää?

Asiakkaidemme kokemuksia Magento 2 -verkkokaupparatkaisusta

Urjalan Makeistukku

Pinjan yhdistellyn verkkokaupparatkaisun avulla Urjalan Makeistukulla on taas tilaa kasvaa vapaammin.

Punanaamio

Punanaamion uudisti yhteistyössä Pinjan kanssa version niin verkkokaupan visuaalisen ilmeen kuin alustan kohdalla parantaakseen sivuston käytettävyyttä entisestään.

HalpaHalli

Verkkokaupan teknisen toteutuksen lisäksi Pinja on toteuttanut myös HalpaHallin verkkokaupan ulkoasun suunnittelun yrityksen brändiin sopivaksi.

Haluatko jutella asiasta lisää? Täytä lomake niin otamme yhteyttä!