Ligna 2023 on maailman suurin puunjalostusteknologian ja -koneiden messutapahtuma, joka järjestetään Hannoverissa Saksassa 15-19.5.2023. Tapahtuma kerää yhteensä yli 1 600 näytteilleasettajaa ympäri maailmaa. Kävijöitä messuille odotetaan lähes 100 000.

Tänä vuonna messujen pääteemoja ovat:

● Woodworking Transformation: miten digitaalisuus muuttaa tekniikoita sekä yritysten liiketoimintamalleja ja prosesseja

● Prefab Building Processes: puurakentamisen esikäsittelyprosessit

● Green Material 

● Processing: biotalouden prosessiteknologia

Osastoltamme D02 (halli 25) löydät metsä-, saha- ja puunjalostusteollisuuden digitalisaation huippuratkaisut sekä syvän toimialatuntemuksen omaavat Pinjan asiantuntijat valmiina vastaamaan kysymyksiisi ja demoamaan ratkaisuitamme. Paikalla ovat metsäteollisuuden asiantuntijamme Antti Miettunen, Kacper Kolodziej, Juha Valkola ja Matti Eskelinen sekä kunnossapidon ja tuotannonseurannan asiantuntijamme Eero Pynnönen.

Pinja Digital Forest Platform – digitalisoi koko arvoketju toimialan parhaiden käytänteiden ja palvelujen tukemana

Pinja Digital Forest Platform tarjoaa oikeat työkalut koko arvoketjun virtaviivaistamiseen aina metsästä jatkokäsittelyyn ja toimitukseen asti. Moduulipohjainen kokonaisuus soveltuu itsenäiseksi MES- ja ERP-ratkaisuksi tai se voidaan liittää nykyiseen ERP-järjestelmään, esimerkiksi SAPiin tai M365-ympäristöön. Lisäksi Pinja Digital Forest Platformin ratkaisut skaalautuvat eri kokoisten toimijoiden tarpeisiin.

Pinjan ja MiCROTECin yhteistyö auttaa sahalaitoksia parantamaan kannattavuuttaan uudella teknologialla, joka yhdistää Pinjan ERP- ja MES-osaamisen ja tuotannon optimoinnin sekä MiCROTECin ainutlaatuisen tietokonetomografiaa hyödyntävän tukkimittarin ja sormenjälkiteknologian.

Tiedolla johtamisen palvelumme auttavat hyödyntämään dataa päätöksenteon tukena esimerkiksi tietovarastoratkaisun, tekoälyn tai koneoppimisen muodossa. Integraatiopalveluillamme puolestaan tehostat yrityksesi prosesseja ja lisäät tuottavuutta.

Tervetuloa osastollemme D02 (halli 25) tutustumaan tarkemmin ratkaisuihimme ja palveluihimme sekä tapaamaan asiantuntijoitamme!

Lue lisää ratkaisuistamme →

1. kuva: Deutsche Messe