Metsäteollisuuden ohjelmistot

Tiedä työsi arvo - kehitä ja ohjaa liiketoimintaa toimialan omalla toiminnanohjausratkaisulla

Nopeammin ja helpommin mukaan alan muutoksiin

Koko metsäteollisuuden arvoketjun optimointi vaatii toimialakohtaista tietoa tuottavuuden kehittämisestä aina puun kannosta lopputuotteisiin. Pinjan toiminnanohjausratkaisuilla digitalisoit koko arvoketjun toimialan parhaiden käytänteiden tukemana. Voimme auttaa saavuttamaan liiketoiminnan tavoitteet optimoimalla puunhankintaa, puunkäsittelyä, sahan tuottavuutta sekä puunjalostukseen käytettävien koneiden ja laitteiden toimintavarmuutta.

Haluamme olla mukana edistämässä työnteon helppoutta, raaka-aineiden jäljitettävyyttä ja vastuullisesti johdettua liiketoimintaa metsä- ja sahateollisuudessa. Toiminnanohjausratkaisujemme avulla löydät prosessiin hukatut katteet, jotka takaavat toiminnan kannattavuuden pidemmälle tulevaisuuteen. Tällä sivulla voit tutustua metsäteollisuuden ohjelmistoihimme tarkemmin.

Tutustu metsäteollisuuden ohjelmistoihimme:

Forest – puunhankinnan, korjuun ja logistiikan toiminnanohjausjärjestelmä

Forest by Pinja mahdollistaa täysin sähköisen puukaupan, reaaliaikaisen korjuu- ja kuljetuslogistiikan sekä toimitettavan puun kustannusten, volyymien ja tuottojen reaaliaikaisen seurannan.

Terminal – raaka-aineiden toiminnanohjausjärjestelmä

Terminal by Pinjan avulla tehostat toimintaa aina sopimusten hallinnasta, kaikkien materiaalien vastaanottoon/lähettämiseen, varastotietojen ylläpitoon sekä laskutuksen suorittamisen.

Timber – sahan ja puunjalostuksen toiminnanohjausjärjestelmä

Timber by Pinjan sisältämien ohjelmistomoduulien avulla sahan ja puunjalostuksen koko toiminnanohjaus on vaivatonta, täsmällistä ja nykyaikaista.

Selkeillä askelmerkeillä ERP-projekti maaliin

Prosessien ja tarpeiden määrittely

Autamme hahmottamaan nykytilanteen prosessit sekä opastamaan toiminnanohjauksessa ja kokonaisuuden optimoinnissa. Varmistamme onnistuneen käyttöönoton edellytykset tunnistamalla yrityksen nykyhaasteet, kasvutavoitteet ja tarpeet työtä helpottaville ratkaisuille.

Palvelukokonaisuuden konfigurointi

Modulaarisuus mahdollistaa myös yrityskohtaisten ominaisuuksien jatkokehityksen. Ohjelmiston käyttöönotto ei vaadi suuria investointeja. Ohjelmistot integroituvat olemassa oleviin järjestelmiin ja laitteisiin sekä mm. kirjanpito-ohjelmiin.

Nopea ja vaiheistettu käyttöönotto

Valmiit järjestelmäratkaisut ja rajapinnat mahdollistavat nopean käyttöönoton ja skaalautumisen. Meidän kanssa ei kannata pelätä muutosta. Ohjaamme ja autamme järjestelmän käyttöönotossa kädestä pitäen. Pidämme huolta käyttöönoton aikatauluista ja että järjestelmästä opitaan ottamaan kaikki hyöty irti. Koulutamme käyttäjät aina henkilökohtaisesti.

Jatkuva kehitys ja kumppanuus

Järjestelmän kuukausilisenssi kattaa kaiken tarvittavan päivityksistä helpdeskiin. Jatkuvan järjestelmäkehityksen myötä tuotteidemme ominaisuudet monipuolistuvat ja niiden toiminta vastaa muuttuviin toimialan vaatimuksiin. Kehitämme järjestelmää yhdessä alan parhaiden ammattilaisten ja metsäteollisuuteen perehtyneiden asiantuntijoiden kanssa.

Haluatko lisätietoja? Ota yhteyttä