Sähköinfo

Pinjan toimittamaa uutta palvelua voidaan käyttää mistä ja milloin vain.

Pinjan tiimi oli ammattitaitoinen, kuten odotinkin, ja asiat etenivät tehokkaasti. Järjestelmän käyttöönotto oli helppoa ja loppukokemus on reilusti plussan puolella.

Juha Grönlund, Osastopäällikkö, Sähköinfo Oy

Haaste: Tietoturva ja käytettävyys uudelle tasolle

Alkuperäinen, yhden henkilön työasemalle asennettu ylläpitojärjestelmä oli jo niin vanhanaikainen, ettei sitä ollut enää mahdollista kehittää. Tietojen synkronointi oli hankalaa ja käyttö muutenkin monimutkaista: piti avata monia ikkunoita ja katsella toisiinsa linkittyneitä tietoja eri näkymistä. Koneen rikkoutuminen olisi aiheuttanut melkoisia hankaluuksia.

– Halusimme uuden, helppokäyttöisen ja turvallisen pilvipalvelun. Myös se, että ohjelmistoa on mahdollista jatkokehittää tulevien tarpeiden mukaan, oli meille tärkeää, osastopäällikkö Juha Grönlund Sähköinfosta kertoo.

Muutoksesta tulikin totaalinen. Vanha tietojärjestelmä heitettiin romukoppaan ja tilalle käyttöön otettiin täysin uusi, selainkäyttöinen ratkaisu. Pinja valittiin toimittajaksi muun muassa kollegoilta saatujen suositusten perusteella. Myös selkeä ja tehokkaasti toteutettu vaatimusmäärittely vakuutti Sähköinfon.

Ratkaisu: Uusi, helppokäyttöinen ja turvallinen pilvipalvelu

Uutta palvelua voidaan käyttää mistä ja milloin vain. Sinne tallennetut tiedot ovat turvassa pilvipalvelussa ja käytettävyys on viety aivan uudelle tasolle. Yhteen näkymään on saatu paljon tietoa ja palvelun käyttö on helpottunut. Myös Sähköinfon ulkopuoliset käyttäjät voivat selata ylläpitojärjestelmässä olevia paketteja otsikkotasolla julkisen verkkopalvelun avulla. Vanhaan ratkaisuun tätä ei olisi ollut mahdollista toteuttaa.

– Projekti oli laaja ja rakennettava kokonaisuus haastava, mutta kaikki sujui todella hyvin. Pinjan tiimi oli ammattitaitoinen, kuten odotinkin, ja asiat etenivät tehokkaasti. Etäpalavereita pidettiin joustavasti tarpeen mukaan. Kun eteen tuli ratkottavia haasteita, niihin tartuttiin heti, eikä tilanteen kanssa jääty odottamaan seuraavaa ennalta sovittua palaveria. Hommat pidettiin kaikin puolin hyvin hanskassa.

Sähköinfossa ollaan todella tyytyväisiä uuteen pilvipalveluun.

– Tällä on ilo työskennellä! Järjestelmän käyttöönotto oli helppoa ja loppukokemus on reilusti plussan puolella. Uutta järjestelmää on mahdollista kehittää ja laajentaa eteenpäinkin. Erilaisia ajatuksia jatkon suhteen onkin jo viritelty, Grönlund kertoo.

Sähköinfo pähkinänkuoressa

50+ Vuotta alalla

5 000+ Vuosittaista kurssilaista

n. 10 Vuosittain julkaistua sähköalan ammattikirjaa

30+ Työntekijää

4,14 milj. Liikevaihto (2020)

Tutustu menestystarinan palveluihin

Pilvipalvelut

Emme myy vain kapasiteettia, meiltä saat turvallista ja läpinäkyvää pilvikumppanuutta.

Ohjelmistokehitys ja kumppanuus

Läpinäkyvää ohjelmistokehityskumppanuutta visiosta toteutukseen.

IT-palvelut

Turvallista ja läpinäkyvää yhteistyötä osaavan IT-kumppanin kanssa.

Asiakkaidemme kokemuksia

Evondos

Suunnittelimme Pinjan kanssa Evondos® -lääkeannostelun palvelujärjestelmän, jossa lääkehoidon virheiden määrä saatiin radikaalisti pienemmäksi.

Jamix

Yhteistyö Pinjan kanssa on tuottanut Jamixille monenlaista lisäarvoa, minkä ansiosta ohjelmistot ovat loppuasiakkaille entistäkin käytettävämpiä – ja myös helpompia myydä…

Visma

Pinjan ja Visman yhteistyö toi Visman IT-tiimin tekemiseen uudenlaisen ketteryyden, hallinnan, skaalautumisen sekä rohkeuden kokeilla uusia ominaisuuksia.

Invalidiliitto

Pinja osasi ehdottaa Invalidiliitolle erilaisia ratkaisuja, mutta lopulta valinta Microsoft 365:stä tuntui luonnolliselta. Microsoft 365 -järjestelmä on käytettävyydeltään huippuluokkaa ja…

WinLaw

Pinjan ja WinLaw:n yhteistyön tuloksena rakentui työväline oikeudellisten palveluiden kustannustehokkaaseen ja vuorovaikutteiseen toteuttamiseen.

Suomen Uusyrityskeskukset

Suomen Uusyrityskeskukset ry halusi käyttöönsä asiakkuudenhallintaohjelmiston, joka taipuisi joustavasti muuttuviin tarpeisiin.

Haluatko lisätietoja? Ota yhteyttä