Valmistava teollisuus

Varmista liiketoiminnan menestyminen - tartu digitalisaation mahdollisuuksiin nyt

Neljäs teollinen aalto on täällä – uudistuminen on teollisuudelle välttämätöntä

Valmistava teollisuus on globaalin talouden vahva tukijalka ja toisaalta vahvassa murroksessa digitalisaation aikakaudella. Sarjat pienenevät, vaatimukset kasvavat ja yhä useammin tuotteeseen liitetään palveluja.

Teollisuuden kilpailuvaltteja ovat perinteisesti olleet osaaminen, laatu ja kustannustehokkuus. Digitalisaation ulottuessa myös teollisuuteen, syntyy uusia keinoja menestyä kuten nopeus, ketteryys, uusien teknologioiden hyödyntäminen sekä kyky johtaa muutoksessa.

Digitalisaation ja uudistamisen mahdollisuudet teollisuudelle:

Tuotantoprosesseista, koneista, laitteista sekä raaka-aineista saadaan yhä tarkempia tietoja reaaliajassa teollisen internetin avulla

Ihminen digitalisaation hyödyntäjänä luo kokonaan uusia liiketoimintamalleja ja palveluja teollisuuteen

Digitalisaatio avaa uusia mahdollisuuksia ihmisten johtamiseen ja huippusuorituksen tukemiseen

Valitse opas, joka on kumppanisi koko elinkaaren ajan

Valmistavan teollisuuden organisaatiot tarvitsevat rohkeutta uudistumiseen ja uusien teknologioiden käyttöönottoa sekä hyödyntämistä. Näiden toteuttaminen ja johtaminen vaatii pitkäjänteistä näkemyksellisyyttä, uutta ajattelua sekä teollisuuden digitalisaatioon erikoistunutta osaamista.

Digitalisaation aikakaudella korostuu ekosysteemien voima ja mahdollisuus menestyksen varmistamiseksi. Menestyäkseen kaikkea ei tarvitse, eikä kannata tehdä itse. Kumppanoitumalla ja verkostoitumalla eri asiantuntijaorganisaation kanssa yrityksillä on paremmat mahdollisuudet hyötyä digitalisaatiosta ja johtaa tuotantolaitostaan alati muuttuvassa toimintaympäristössä. Lisäksi kumppanoitumalla voidaan säästää resursseja, kustannuksia ja löytää uusia tapoja parantaa kilpailukykyä.

Tutustu ratkaisuihimme

Tukea tuotannon digitalisaatioprojekteihin?

Olemme oppaasi tuotannon digitalisaatioprojekteissa. Pinjan Digiroadmap antaa yrityksellesi työkaluja ja suuntaa, mistä lähteä liikkeelle, millaiset tavoitteet digitalisaatioprojektille kannattaa asettaa ja millaisin askelin edetään kohti tuotannon huippusuorituskulttuuria. Ota yhteyttä, niin sovitaan ensimmäinen keskustelu aiheen tiimoilta.

Ota yhteyttä

Asiakkaidemme kokemuksia

Freebo AB

Nopeasti kasvava ruotsalainen aurinkopaneelien toimittaja Freebo AB on integroinut koko asiakaspolun Pinjan Total ERP -liiketoiminnanohjausjärjestelmällä.

Pintos

Suomen johtaviin betonirakentamisen tuotetoimittajiin kuuluva Pintos valmistaa Euran ja Lapin tuotantolaitoksissaan muun muassa raudoitusverkkoja, nostolenkkejä, betonivalutarvikkeita sekä kiinnikkeitä – käytännössä…

Junnikkala

Junnikkala on vahvasti vientivetoinen puunjalostusyhtiö, jolla on takanaan jo yli 60-vuotinen historia. Kasvavaan kysyntään vastatakseen pohjanmaalainen Junnikkala rakentaa nykyisiä kahta…

Oulun Energia

Oulun Energian tavoitteena on siirtyä hiilineutraaliin energiatuotantoon vuoteen 2035 mennessä. Apuna muutoksessa toimivat Pinjan järjestelmät.

Veolia

Veolia on yksi maailman johtavista ympäristöyhtiöistä auttaen yrityksiä ja julkishallintoa hyödyntämään resurssejaan mahdollisimman tehokkaasti. Porvoon Kilpilahdessa toimivan voimalaitoksen kunnossapitoa ohjataan…

Peikko

Pinjan tuotannon tiedonkeruu- ja ohjausjärjestelmä tukee päätöksentekoa ja investointeja Peikko Groupin kansainvälisessä tehdasympäristössä.