Smartius

Smartiuksen toiminnan ytimessä on IT:n mahdollistama vapaus tehdä työtä ajasta ja paikasta riippumatta ja ilman raskasta hallintorakennetta

Kotimainen luotettava kumppani, pilvipalveluun pohjautuvat ratkaisut ja asiantunteva palvelu vakuutti meidät alusta alkaen. Kaikki sujuu ja voimme keskittyä juridiikkaan.

Kirsi Swanljung-Von Wehrt, Perustaja, Smartius Oy

Haaste: Vapautta työntekoon

Työskentelyssä hyödynnetään tieto- ja viestintäteknologiaa monipuolisesti: kokoukset hoituvat pääasiassa puhelimen ja skypen avulla ja yrityksen kaikki tiedostot ovat tallessa TeamDrive -pilvipalvelussa. Smartiuksen kokeneista liikejuristeista koostuva tiimi haluaa tehdä työtään joustavasti sekä paikka- ja aikariippumattomasti.

Ratkaisu: Pilvipalvelulla mielenrauhaa

Yksi perustajaosakkaista, Kirsi Swanljung-Von Wehrt kertoo, miksi he valitsivat kumppaneikseen Pinjan ja ValueFramen yhteispalvelun.

– Koska toimimme liikejuridiikan palveluntarjoajana, tietoturva ja luotettavuus on meille ehdottoman tärkeää. Halusimme turvallisen ja kotimaisen palveluntarjoajan vastaamaan IT-ratkaisuistamme. Pinjan pilvipalveluratkaisut ja ValueFramen toiminnanohjausjärjestelmä olivat meille sopiva yhdistelmä. Niiden avulla virtuaalinen ja mobiili liiketoiminta on meille mahdollista. Kotimainen luotettava kumppani, pilvipalveluun pohjautuvat ratkaisut ja asiantunteva palvelu vakuutti meidät alusta alkaen.

Meillä ei ole hallintoa tai avustavaa henkilökuntaa, joten halusimme palvelun, jossa meidän ei tarvitse itse ajatella tätä asiaa ollenkaan. Näin on käynytkin. Kaikki sujuu ja voimme keskittyä juridiikkaan. Mielenrauha on yksi tärkeimmistä hyödyistä. Tiedämme, että yrityksemme tiedot ovat turvassa ja tarpeen vaatiessa saamme palvelun sujuvasti sinne, missä milloinkin olemme. Vaikka toiminnot olisi digitalisoitu viimeisen päälle, ongelmatilanteessa tarvitaan ihminen, asiantuntija sitä ratkomaan. Kun on palveleva kumppani, ei omaa aikaa kulu selvittelyyn.

Smartius pähkinänkuoressa

5+ Vuotta alalla

4 Kaupunkia

6 Kieltä

13 Taitavaa lakimiestä

1,35 milj. Liikevaihto (2020)

Tutustu menestystarinan palveluihin

Pilvipalvelut

Emme myy vain kapasiteettia, meiltä saat turvallista ja läpinäkyvää pilvikumppanuutta.

IT-palvelut

Turvallista ja läpinäkyvää yhteistyötä osaavan IT-kumppanin kanssa.

Asiakkaidemme kokemuksia

Visma

Pinjan ja Visman yhteistyö toi Visman IT-tiimin tekemiseen uudenlaisen ketteryyden, hallinnan, skaalautumisen sekä rohkeuden kokeilla uusia ominaisuuksia.

Invalidiliitto

Pinja osasi ehdottaa Invalidiliitolle erilaisia ratkaisuja, mutta lopulta valinta Microsoft 365:stä tuntui luonnolliselta. Microsoft 365 -järjestelmä on käytettävyydeltään huippuluokkaa ja…

TietoAkseli Group

Koko konsernin laajuinen viestintäratkaisun uudistus oli luontevaa jatkumoa TietoAkselin ja Pinjan monivuotiselle yhteistyölle

Doseco

”Pinjan Tietohallintopäällikkö-palvelu helpottaa arkeamme ja takaa asiantuntija-avun kaikissa tilanteissa.”

Envitecpolis

"Tekniset ongelmat ratkesivat kertaheitolla, kun siirsimme IT-palvelun Pinjalle puoli vuotta sitten. Saimme heistä kumppanin, joka ymmärtää."

Dekati

Pinja rakensi Dekati Oy:lle portaalin, joka helpottaa jälleenmyyjäverkoston hallintaa ja viestintää myyjien kanssa.

Haluatko lisätietoja? Ota yhteyttä