IT-palvelut

IT-ulkoistuspalvelut, Microsoft 365 -palvelut, Tuotannon IT-ympäristön ylläpito

Turvallista ja läpinäkyvää yhteistyötä osaavan IT-kumppanin kanssa

Haluatko käyttää mahdollisimman vähän omaa aikaasi IT-asioiden hoitamiseen? Haluatko varmistaa liiketoimintasi jatkuvuuden ja poistaa tietoturvahuolet?

Olemme IT-kumppani, joka tarjoaa IT-palveluja suomalaisille yrityksille ja organisaatioille yli 30 vuoden kokemuksella.  Palvelumme kattavat IT-palveluiden ulkoistuksen, tuotannon IT-ympäristöjen ylläpitopalvelut sekä Microsoft 365 -palvelut. Toimintaprosessimme on läpinäkyvä – tiedät siis aina, mitä teemme, miksi ja mistä maksat.

Tutustu Pinjan IT-palveluihin

Pinjan IT-palvelut pitävät arkesi sujuvana

Kokemus IT-palveluiden tuottamisesta 30+ vuotta

Asiantuntijoita 45+ kpl

Projekteja toimitettu 250+ kpl

Tutustu palveluihimme

IT-ulkoistuspalvelut

Toimivat IT-palvelut oikean IT-kumppanin kanssa vaikuttavat suoraan organisaatiosi kilpailukykyyn, kun IT-ongelmien kanssa painimisen sijaan voit keskittyä arjen ydintoimintoihin.

Pinjan asiantuntijat löytävät organisaatiollesi juuri sopivat työkalut sujuvan arjen turvaamiseksi. Läpinäkyvä toimintaprosessimme ja dokumentaatiomme pitävät sinut ajan tasalla siitä, mistä maksat ja mitä me teemme.

Microsoft 365 -palvelut

Tämän hetken suosituin tuottavuuspilvipalvelu Microsoft 365 – aikaisemmalta nimeltään Office 365 – on moderni pilvipalveluiden työkalupakki, joka mukautuu monenlaisiin tarpeisiin ja käyttäjäprofiileihin, yrityksen koosta riippumatta.

Pinjan Microsoft 365 -palveluiden avulla varmistat M365-ympäristön onnistuneen käyttöönoton, tehokkaan hyödyntämisen, ajantasaisen tietoturvan sekä saat sertifioidut asiantuntijat ympäristön ylläpitoon ja kehitykseen.

Tuotannon IT-ympäristön ylläpito

Tuotannon IT-ympäristössä on paljon kriittistä IT-infraa, josta huolehtiminen on edellytys tuotannon tehokkaalle toiminnalle, kuten tuotantokatkosten minimoinnille.

Osaava IT-kumppani auttaa sinua tunnistamaan tuotantoa uhkaavat riskit ja ennakoimaan, jotta tuotanto ei häiriinny syistä, joihin olisi voinut ennalta varautua.

Ulkoistuspalveluihimme luottavat:

Invalidiliitto

Pinja osasi ehdottaa Invalidiliitolle erilaisia ratkaisuja, mutta lopulta valinta Microsoft 365:stä tuntui luonnolliselta. Microsoft 365 -järjestelmä on käytettävyydeltään huippuluokkaa ja…

TietoAkseli Group

Koko konsernin laajuinen viestintäratkaisun uudistus oli luontevaa jatkumoa TietoAkselin ja Pinjan monivuotiselle yhteistyölle

Doseco

”Pinjan Tietohallintopäällikkö-palvelu helpottaa arkeamme ja takaa asiantuntija-avun kaikissa tilanteissa.”

Envitecpolis

"Tekniset ongelmat ratkesivat kertaheitolla, kun siirsimme IT-palvelun Pinjalle puoli vuotta sitten. Saimme heistä kumppanin, joka ymmärtää."

Dekati

Pinja rakensi Dekati Oy:lle portaalin, joka helpottaa jälleenmyyjäverkoston hallintaa ja viestintää myyjien kanssa.

Betoniteam

Pinja aloitti kehitystyön kartoittamalla koko Betoniteamin IT-ympäristön.

Sähköinfo

Pinjan toimittamaa uutta palvelua voidaan käyttää mistä ja milloin vain.

Sähkö Sinisalo

Pinjan toteuttamassa uudistuksessa Sähkö Sinisalo sai toimivat työkalut yhtiön sisäiseen ja ulkoiseen viestintään.

Smartius

Smartiuksen toiminnan ytimessä on IT:n mahdollistama vapaus tehdä työtä ajasta ja paikasta riippumatta ja ilman raskasta hallintorakennetta

IdHAIR

Pinjan avulla IdHair Oy:n IT-palvelukokonaisuuden ylläpito on yksinkertaistunut huomattavasti.