IT-palvelut

IT-ulkoistuspalvelut, Microsoft 365 -palvelut, Tuotannon IT-ympäristön ylläpito

IT-kumppani, joka pitää tuotantosi ja sinut aina ajan tasalla

Huonolla ylläpidolla olevat toimistojen ja teollisen tuotannon IT – ympäristöt ovat riski. Yksikin rikkoutuva komponentti, vanhentunut ohjelmisto tai tuotantoverkkoon päässyt virus, lamauttaa hetkessä koko tuotannon päiviksi. Turhat seisokit voi välttää pienillä kuluilla ja ennakoinnilla, jos vain tietää missä riskit piilevät. Eurolla voi säästää tuhansia, kun riskit muutetaan ennakoivaksi elinkaarihallinnaksi ja jatkuvaksi ylläpidoksi. Kun vierellä on osaava kumppani, IT-infraa on mahdollista ylläpitää ja uudistaa askel kerrallaan.

 

Meiltä saat käyttöösi oman teollisen tuotannon IT-ammattilaisten tiimin

Katsastamme, ylläpidämme ja huollamme IT- ympäristösi henkilökohtaisella otteella. Päivitämme juuri sinun liiketoiminnan kannalta kriittiset järjestelmät, laitteet ja verkot toimintavarmoiksi. Autamme ottamaan niskaotteen niin elinkaarihallinnasta kuin turvallisuudestakin. Viestimme avoimen aktiivisesti, jotta olet aina ajan tasalla mitä teemme ja mistä maksat. Pidämme huolen dokumentoinnista ja varmuuskopioista, jotta yksikään tärkeä tieto ei ole enää ole hukassa. Avoin ja läpinäkyvä palvelumme mahdollistaa sen, että voit keskittyä arjessa työntekoon ilman turhia katkoksia ja murheita.

Tutustu Pinjan IT-palveluihin

Pinjan IT-palvelut pitävät arkesi sujuvana

Kokemus IT-palveluiden tuottamisesta 30+ vuotta

Asiantuntijoita 45+ kpl

Projekteja toimitettu 250+ kpl

Tutustu palveluihimme

IT-ulkoistuspalvelut

Toimivat IT-palvelut oikean IT-kumppanin kanssa vaikuttavat suoraan organisaatiosi kilpailukykyyn, kun IT-ongelmien kanssa painimisen sijaan voit keskittyä arjen ydintoimintoihin.

Pinjan asiantuntijat löytävät organisaatiollesi juuri sopivat työkalut sujuvan arjen turvaamiseksi. Läpinäkyvä toimintaprosessimme ja dokumentaatiomme pitävät sinut ajan tasalla siitä, mistä maksat ja mitä me teemme.

Microsoft 365 -palvelut

Tämän hetken suosituin tuottavuuspilvipalvelu Microsoft 365 – aikaisemmalta nimeltään Office 365 – on moderni pilvipalveluiden työkalupakki, joka mukautuu monenlaisiin tarpeisiin ja käyttäjäprofiileihin, yrityksen koosta riippumatta.

Pinjan Microsoft 365 -palveluiden avulla varmistat M365-ympäristön onnistuneen käyttöönoton, tehokkaan hyödyntämisen, ajantasaisen tietoturvan sekä saat sertifioidut asiantuntijat ympäristön ylläpitoon ja kehitykseen.

Tuotannon IT-ympäristön ylläpito

Tuotannon IT-ympäristössä on paljon kriittistä IT-infraa, josta huolehtiminen on edellytys tuotannon tehokkaalle toiminnalle, kuten tuotantokatkosten minimoinnille.

Osaava IT-kumppani auttaa sinua tunnistamaan tuotantoa uhkaavat riskit ja ennakoimaan, jotta tuotanto ei häiriinny syistä, joihin olisi voinut ennalta varautua.

Ulkoistuspalveluihimme luottavat:

Prima Power

Prima Power valjasti kehittämisen ja innovoinnin tueksi Pinjan IoT-ratkaisut ja asiantuntijapalvelut

Elega

Keittiökalusteiden valmistaja Elega antoi IT-palveluiden ylläpidon ja kehityksen Pinjan osaaviin käsiin.

Kalmar

Pinjalle ulkoistettu IT-ylläpito tukee Kalmarin tuotekehitysyksikössä verkkoympäristön vakautta ja ehkäisee häiriötilanteita.

EasyOpp

Toiminnanohjauspalveluita tarjoava EasyOpp jatkaa voimakasta kasvuaan hyödyntäen Pinjan monipuolista ohjelmistokehityskumppanuutta

JAMK

”Pinjan ratkaisujen ansiosta manuaalinen työ on vähentynyt, kun saadaan muodostettua esim. yhteenvedot ja tilannekatsaukset nopeasti."

Invalidiliitto

Pinja osasi ehdottaa Invalidiliitolle erilaisia ratkaisuja, mutta lopulta valinta Microsoft 365:stä tuntui luonnolliselta. Microsoft 365 -järjestelmä on käytettävyydeltään huippuluokkaa ja…

TietoAkseli Group

Koko konsernin laajuinen viestintäratkaisun uudistus oli luontevaa jatkumoa TietoAkselin ja Pinjan monivuotiselle yhteistyölle

Doseco

”Pinjan Tietohallintopäällikkö-palvelu helpottaa arkeamme ja takaa asiantuntija-avun kaikissa tilanteissa.”

Envitecpolis

"Tekniset ongelmat ratkesivat kertaheitolla, kun siirsimme IT-palvelun Pinjalle puoli vuotta sitten. Saimme heistä kumppanin, joka ymmärtää."

Dekati

Pinja rakensi Dekati Oy:lle portaalin, joka helpottaa jälleenmyyjäverkoston hallintaa ja viestintää myyjien kanssa.