Napapiirin Energia ja Vesi

Napapiirin Energia ja Vesi kävi läpi useita vaihtoehtoisia järjestelmiä ja lopulta Novi valikoitui sen joustavuuden, mobiiliuden sekä muokattavuuden vuoksi.

Lataa koko menestystarina

Kävimme läpi useita vaihtoehtoisia järjestelmiä ja lopulta Novi valikoitui sen joustavuuden, mobiiliuden sekä muokattavuuden vuoksi.

Henrik Haavikko, käynnissäpitoinsinööri, Napapiirin Energia ja Vesi

Tuotannon kunnossapito hallintaan modernin järjestelmän avulla

Kasvavan ja kehittyvän yrityksen kunnossapito kaipasi kipeästi tehostamista aiemmin käytössä olleen kunnossapitojärjestelmän puutteellisen käytön ja sitä kautta vanhentuneen tiedon vuoksi. Kunnossapito haluttiin laittaa kerralla kuntoon.

Kehitysprojekti käynnistettiin Pinjan kanssa ottamalla käyttöön uusi paremmin yrityksen tarpeisiin vastaava Novi-kunnossapitojärjestelmä Suosiolan voimalaitokselle.

Napapiirin Energia ja Vesi pähkinänkuoressa

110+ Vuotta alalla

60 000+ Paikallista asiakasta

7 Tytäryhtiötä

n. 120 Työntekijää

70 milj. Liikevaihto (2020)

Tutustu menestystarinan palveluihin

Novi by Pinja

Ennakoivan kunnossapidon perustana toimii älykäs kunnossapitojärjestelmä, jota koko organisaatio käyttää mielellään.

Asiakkaidemme kokemuksia

Vahterus

Suomalainen Vahterus on hitsatun levylämmönsiirrinteknologian kehittäjä ja markkinajohtaja maailmassa. Kompleksista tuotantoa kehitetään Pinjan tuotannon tiedonkeruu- ja ohjausjärjestelmä Gema by Pinjan…

Valmet North American Roll Service

Valmet North American Roll Servicen 7 eri yksikköä ottivat Novi by Pinja -kunnossapitojärjestelmän käyttöön. Novi ylitti kaikki odotukset.

Olvi

Pinjan yhteistyö Olvin kanssa nosti panimoyhtiön raportoinnin uudelle tasolle Machine Track by Pinjan avulla.

Fazer Makeiset

Lappeenrannan Fazer Makeiset makeistehdas päivitti kunnossapitojärjestelmänsä Novi by Pinjaan – nyt asentajat voivat hoitaa työnsä vain yhden järjestelmän avulla.

Nestor Cables

Yhteistyö Pinjan kanssa innosti Nestor Cablesin toimenpiteisiin – yhdestä kartoituksesta kaikkien tuotantolinjojen tuotevaihtoprosessien arvovirtakartoituksiin.

Finn Spring

Finn Springin selkeä näkemys kunnossapitojärjestelmän vaatimuksista ja Pinjan asiantuntijuus auttoivat Novi by Pinja -järjestelmän nopeassa käyttöönotossa.

Haluatko lisätietoja? Ota yhteyttä