Novi by Pinja Kunnossapitojärjestelmä

Kunnossapitojärjestelmä teollisuuden tarpeisiin

Erinomainen kunnossapito perustuu luotettavaan ja ajantasaiseen tietoon

Ennakoivasta kunnossapidosta on puhuttu pitkään, mutta suuri osa yrityksistä ei vieläkään toteuta sitä optimaalisesti. Ennakoivan kunnossapidon avulla voidaan välttyä suunnittelemattomilta tuotannon pysäytyksiltä ja niihin liittyviltä kerrannaisvaikutuksilta.

Perustana ennakoivaan toimintaan on älykäs kunnossapitojärjestelmä, joka osaa yhdistää historia- ja mitattua tietoa keskenään sekä on helppokäyttöinen, jolloin kunnossapidon kirjauksia on kätevää tehdä ajasta ja paikasta riippumatta.

Opas: 4 vinkkiä ennakoivan kunnossapidon kehittämiseen

Oletko törmännyt näihin kunnossapidon haasteisiin?

Kunnossapito on tulipalojen perässä juoksemista

Kunnossapitojärjestelmään ei tehdä kirjauksia tai ne ovat puutteellisia

Odottamattomat laiterikot häiritsevät tuotantoa ja aiheuttavat kustannuksia

Ratkaise kunnossapidon ongelmat kunnossapitojärjestelmä Novin avulla

Aina saatavilla

Mobiilioptimoitu Novi parantaa kunnossapitojärjestelmän käyttöastetta saatavuudella ja selkeydellä. Novi kulkee älypuhelimessa mukana ja on saatavilla kuin mikä tahansa muu älypuhelimen toiminto, ajasta, paikasta ja verkkoyhteydestä riippumatta.

Helppo käyttää ja muokata

Kunnossapitojärjestelmä on helppo käyttää ja muokata. Voit personoida järjestelmän näkymiä, muokata lomakkeita ja terminologiaa, luoda pikatoimintoja ja määritellä henkilökohtaisia käyttötapoja.

Tukee päivittäisjohtamista

Novilla kunnossapidon toimintamalli saadaan haltuun. Järjestelmän avulla voit dokumentoida kunnossapidon toimintamallin ja prosessit. Novi tukee kunnossapidon päivittäisjohtamista ja palaverikäytänteitä sekä tekee kunnossapidon kehittämisestä systemaattisempaa ja helpompaa.

Sopii monen kokoisille yrityksille

Kunnossapitojärjestelmä skaalautuu monen kokoisille yrityksille. Novi ei ole toimialasta tai organisaation koosta riippuvainen. Järjestelmä on käytettävissä pienistä organisaatioista globaaleihin teollisuuskonserneihin, vain käyttötapa vaihtelee.

Novi by Pinja on käyttäjilleen suunniteltu kunnossapitojärjestelmä

Novi by Pinja on järjestelmä ennakoivan kunnossapidon moderniin hallintaan ja kehittämiseen. Järjestelmä digitalisoi teollisuuden kunnossapidon hallintaan ja kehittämiseen liittyvää tietoa sekä vastaa kunnossapidon päivittäisjohtamisen tarpeisiin.

Novin selkeän ja visuaalisen käyttöliittymän avulla tehostat organisaation yhteistyötä ja autat paikantamaan tuotantosi ongelmakohdat. Novi toimii kätevästi selaimella ja millä tahansa päätelaitteella aidosti mobiilioptimoidulla käyttöliittymällä.

Selainkäytössä tutut toiminnallisuudet, kuten usean välilehden yhtäaikainen käyttö, selaintulostus ja suosikkien luonti Novin toiminnoista, ovat kaikki käytettävissä. Myös QR-koodin monipuolinen hyödyntäminen on mahdollista.

Blogi: Kunnossapidon mittarit tiedolla johtamisen välineenä

Novi by Pinja käyttöliittymä mobiilissa, tabletilla ja selaimessa

Kohti kunnossapidon kokonaiskuvan hallintaa

  • Asentajalle töiden suorittamiseen tarvittavat tiedot ja dokumentit mobiilisti.
  • Työnjohdolle reaaliaikaiset tiedot töiden etenemisestä päivittäisjohtamisen tueksi.
  • Työn suunnittelijalle visuaaliset työkalut töiden aikatauluttamiseen ja resursointiin.
  • Kunnossapitopäällikölle älykästä ja dynaamista dataa kustannuksista ja tunnusluvuista Novi BI:n avulla.
  • Tehtaanjohtajalle globaali näkymä kunnossapidon toimitojen benchmarkkaukseen ja seurantaan eri tehtaiden välillä.

50% töistä perinteisiin kunnossapitojärjestelmiin jää kirjaamatta

20 000 säästettyä työtuntia vuodessa

Novi – Pääjärjestelmän ominaisuudet

Kone- ja laiterekisteri

Töiden resursointi-, aikataulutus- ja raportointinäkymät

Tuotannon työpyyntö

QR-koodi ja NFC-tekniikka

Kalenteri- ja reittipohjaiset ennakkohuoltosuunnitelmat

Varaosat

Dokumentit ja raportointi

Kumppanirekisteri

Novi – toiminnallisuudet

Novi by Pinja ja Business Intelligence - kunnossapitodatan älykäs jalostaminen

Kunnossapitojärjestelmä sisältää valtavasti tietoa toiminnan kehittämisen tueksi. Microsoft Power BI -työkalun avulla kerätystä kunnossapidon tiedosta voidaan jalostaa visuaalista ja selkeää informaatiota päätöksenteon tueksi.

Novi BI on lisäpalvelu Novin pilvipalveluasiakkaille ja se mahdollistaa kokonaiskuvan muodostamisen kunnossapidon tilasta. Novi BI:llä voidaan muodostaa dynaamisia raportteja esimerkiksi karttanäkymistä, tehtaan layout-näkymistä tai tunnusluvuista ja tarvittaessa benchmarkata kunnossapidon toimintaa eri tehdaslokaatioiden välillä. Lisäpalveluna Novi BI on integroitu ominaisuus Novin käyttöliittymässä.

Blogi: Mitä tiedolla johtaminen tarkoittaa kunnossapidossa?

250+ asiakasta

500+ käyttökohdetta

30+ eri maassa

20+ eri kielellä

10 000+ käyttäjää

Asiakkaidemme kokemuksia Novi-järjestelmästä

Oulun Energia

Oulun Energian tavoitteena on siirtyä hiilineutraaliin energiatuotantoon vuoteen 2035 mennessä. Apuna muutoksessa toimivat Pinjan järjestelmät.

Veolia

Veolia on yksi maailman johtavista ympäristöyhtiöistä auttaen yrityksiä ja julkishallintoa hyödyntämään resurssejaan mahdollisimman tehokkaasti. Porvoon Kilpilahdessa toimivan voimalaitoksen kunnossapitoa ohjataan…

Vahterus

Suomalainen Vahterus on hitsatun levylämmönsiirrinteknologian kehittäjä ja markkinajohtaja maailmassa. Kompleksista tuotantoa kehitetään Pinjan tuotannon tiedonkeruu- ja ohjausjärjestelmä Gema by Pinjan…

Kuinka pääsen alkuun?

Järjestelmätoimituksiemme lähtökohtana on aina ymmärrys asiakkaan kunnossapidon prosesseista ja kipupisteistä. Asiantuntijamme tuovat monipuolista osaamistaan projekteihin asiakkaan tueksi ja järjestelmätoimituksemme perustuu konseptoituun projektin läpivientimalliin. Meiltä saat täyden tuen aina käyttöönotosta koko järjestelmän elinkaaren ajalle.

Järjestelmätoimitusten ohella autamme ja tuemme yrityksiä kunnossapidon kehittämisessä toimialasta tai käytettävästä järjestelmästä riippumatta. Yli 20 vuoden kokemus kunnossapidon kehittämisestä ja johtamisesta sekä yli 300 omaa kunnossapitojärjestelmä asiakastamme auttavat ymmärtämään millaisten haasteiden ja mahdollisuuksien kanssa kunnossapitokentällä toimitaan.

Tutustu kunnossapidon asiantuntijapalveluihimme

Novi by Pinja

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Kunnossapitojärjestelmätoimituksiemme lähtökohtana on aina syvällinen ymmärrys asiakkaan kunnossapidon prosesseista ja kipupisteistä. Asiantuntijamme ovat kunnossapidon kehittämisen asiantuntijoita ja tuovat monipuolista osaamistaan projekteihin asiakkaan tueksi.

Novi Tukipalvelu

010 347 2177