Olvi

Suomalainen Olvi on valmistanut juomia vuodesta 1878 ja toimii nykyisin myös Baltian maissa, Tanskassa ja Valko-Venäjällä. Yhteistyö Pinjan kanssa nosti panimoyhtiön raportoinnin uudelle tasolle.

Lataa koko menestystarina

Järjestelmän avulla pystymme havaitsemaan tuotannon ongelmat ja tunnistamme syyt niiden takana. Näin pystymme kohdistamaan toimintaamme ongelmien juurisyiden poistamiseen.

Lauri Multanen, Olvin tuotantojohtaja

Hyödyt ja säästöt

15% ajonaikaisen tehokkuuden kasvu

70 konetta kytketty järjestelmään

100% kunnossapidon työt Novissa

Lue, miten Olvilla on siirrytty tiedonkeruusta aitoon päivittäisjohtamiseen

Olvi käynnisti oman täyttöosastonsa toiminnan kehittämisen yhteistyössä Pinjan kanssa. Aikaisemmin Olvin tuotannon raportointi tapahtui pääsääntöisesti paperilapuilla, joihin ei useinkaan palattu arkistoinnin jälkeen. Kokonaiskuva tuotannon toiminnasta puuttui eikä tuotannonjohdolla ollut työvälineitä aitoon tiedolla johtamiseen.

Mutu-tuntumaan perustuvasta päätöksenteosta sekä manuaalisista paperilla tapahtuvista kirjauksista haluttiin kuitenkin aktiivisesti päästä eroon ja siksi käyttöön otettiin tuotannon seurantajärjestelmä.

Lataa koko menestystarina klikkaamalla tästä.

Olvi pähkinänkuoressa

140+ Vuotta alalla

1000 milj.+ Litran myyntivolyymi

6 Eri maassa

2300 + Työntekijää

583,7 milj. Liikevaihto (2022)

Tutustu menestystarinan palveluihin

Gema by Pinja

Tuotannon tiedonkeruu- ja ohjausjärjestelmä. Tuottavuuden parantaminen alkaa tiedon keräämisellä koneilta ja ihmisiltä.

Novi by Pinja

Erinomaisia kunnossapitopäätöksiä tehdään luotettavaan ja ajantasaiseen tietoon perustuen.

Asiakkaidemme kokemuksia

Oulun Energia

Oulun Energian tavoitteena on siirtyä hiilineutraaliin energiatuotantoon vuoteen 2035 mennessä. Apuna muutoksessa toimivat Pinjan järjestelmät.

Veolia

Veolia on yksi maailman johtavista ympäristöyhtiöistä auttaen yrityksiä ja julkishallintoa hyödyntämään resurssejaan mahdollisimman tehokkaasti. Porvoon Kilpilahdessa toimivan voimalaitoksen kunnossapitoa ohjataan…

Peikko

Pinjan tuotannon tiedonkeruu- ja ohjausjärjestelmä tukee päätöksentekoa ja investointeja Peikko Groupin kansainvälisessä tehdasympäristössä.

Vahterus

Suomalainen Vahterus on hitsatun levylämmönsiirrinteknologian kehittäjä ja markkinajohtaja maailmassa. Kompleksista tuotantoa kehitetään Pinjan tuotannon tiedonkeruu- ja ohjausjärjestelmä Gema by Pinjan…

Valmet North American Roll Service

Valmet North American Roll Servicen 7 eri yksikköä ottivat Novi by Pinja -kunnossapitojärjestelmän käyttöön. Novi ylitti kaikki odotukset.

Fazer Makeiset

Lappeenrannan Fazer Makeiset makeistehdas päivitti kunnossapitojärjestelmänsä Novi by Pinjaan – nyt asentajat voivat hoitaa työnsä vain yhden järjestelmän avulla.

Haluatko lisätietoja? Ota yhteyttä